Hudkrämer

Protini Polypeptide Cream

Är en fuktkräm från Drunk Elephant som använder ett fantastiskt protein som förbättrar utseendet på hudens ton, textur och fasthet. Den här fuktkrämen fungerar perfekt för personer med normal, oljig, torr eller känslig hy.
Protinis proprietära formel ger dig en yngre och återupplivad hud, nästan efter den första användningen. Linjer, rynkor och tecken på solskador minskar. Utarmad hud känns förstärkt och fuktad. Formelns koncentration av signalpeptider, tillväxtfaktorer, stödjande aminosyror och vattenliljextrakt ger synliga och omedelbara resultat.

Crème de la Mer

En extremt rik fuktkräm som skapar en omedelbar dimmig finish. Den här fuktkrämen fungerar perfekt för personer med normal, oljig, torr eller känslig hy.

Denna mycket eftertraktade fuktkräm är känd för sin förmåga att hydratisera och läka torrhet på så lite som tre dagar. Miracle Broth mjukar, närmar, lugnar och ger huden den energi den behöver för att fokusera på reparation.

 

Att tänka på kring hudkrämer

Det säkraste sättet att vårda sin hud med tanke på att undvika oönskade effekter är att besöka husläkare för att få råd. De är objektiva i sin rekommendation och brukar hänvisa till apoteken. Apotekarier är högskoleutbildade specialister inom behandlingsmedel vilket borgar för bra råd. I apotekens sortiment finns beprövade hudvårdskrämer.

Det kan vara lite tråkigt att bara använda apotekens krämer. Därför kan det vara skönt att på ett lekfullt sätt prova sig fram och lyssna på de råd som ges på nätet och sminkavdelningarna på varuhus och butiker.